do kasy suma: 0,00 NOK
NOWOŚCI
Pelavo Nos i Zatoki, syrop, 120 ml
Pelavo Nos i Zatoki, syrop, 120 ml
199,00 NOK
szt.
Sinecod, 5 mg/ml, krople doustne, 20 ml
Sinecod, 5 mg/ml, krople doustne, 20 ml
159,00 NOK
szt.
Chleb pszenny tostowy 500 g
Chleb pszenny tostowy 500 g
39,00 NOK
szt.
Cenos Ryż biały długi 1 kg
Cenos Ryż biały długi 1 kg
69,00 NOK
szt.
Zozole Hello Żelo Rainbow Żelki 75 g
Zozole Hello Żelo Rainbow Żelki 75 g
42,00 NOK
szt.
Lazur Ser pleśniowy Błękitny 100 g
Lazur Ser pleśniowy Błękitny 100 g
35,00 NOK
szt.
Promocje
Polsoja - Parówki sojowe chilli 200 g
Polsoja - Parówki sojowe chilli 200 g
73,75 NOK 65,00 NOK
szt.

Ciasto francuskie XL Smakowite 275 g

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 14 dni
Cena: 36,25 NOK 36.25
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

Producent: Biedronka
Kod produktu: D23A-519AD
Pin It

Opis

Opis produktu

Ciasto francuskie. Produkt głęboko mrożony.

Składniki

mąka pszenna, margaryna [tłuszcz palmowy, woda, olej rzepakowy, emulgatory: lecytyna, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, barwnik: beta-karoten], woda, masa jajowa, sól, gluten pszenny, ocet, polepszacz do pieczywa [mąka pszenna, emulgator: E 472e, mąka sojowa, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy]

Może zawierać: orzeszki arachidoweorzechy włoskiejaja, serwatkę w proszku (z mleka)sezamsoję.

Informacja dla alergików: patrz na składniki zaznaczone pogrubioną czcionką.

Informacja o wartości odżywczej

Wartości odżywcze
  w 100 g produktu
Wartość energetyczna 970 kJ
Wartość energetyczna 234 kcal
Tłuszcz 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g
Węglowodany 8,8 g
w tym cukry 2,5 g
Białko 6,6 g
Sól 0,61 g

Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).

Informacja o produkcie

Pochodzenie

Wyprodukowano w UE

Sposób przygotowania, stosowania i warunki przechowywania

Instrukcje dotyczące przygotowania

Piec w piekarniku - Od temperatury otoczenia
Sposób przygotowania: ciasto po rozmrożeniu i wyłożeniu na blachę wypiekać w temperaturze 200-220°C ok. 20-30 minut.

Przygotowanie i stosowanie

Ciasto można stosować do potraw pikantnych i słodkich.

Przechowywanie

Produkt mrożony. Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać ponownie.

Przechowywać w temperaturze poniżej -18°C do daty podanej na opakowaniu.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium