NOWOŚCI
Pierogi z kozim serem 300 g
Pierogi z kozim serem 300 g
32,00 NOK
szt.
Pierogi z serem wędzonym 300 g
Pierogi z serem wędzonym 300 g
32,00 NOK
szt.
Ogórki konserwowe Global  840 g
Ogórki konserwowe Global 840 g
27,00 NOK
szt.
Ogórki konserwowe Polan 860 g
Ogórki konserwowe Polan 860 g
28,00 NOK
szt.
Président Ser Brie oliwka 125 g
Président Ser Brie oliwka 125 g
30,00 NOK
szt.
Könecke Salami z pepperoni 150 g
Könecke Salami z pepperoni 150 g
38,00 NOK
szt.
Płatki owsiane górskie 500 g
Płatki owsiane górskie 500 g
18,00 NOK
szt.
o'Sole Sól stołowa jodowana 1 kg
o'Sole Sól stołowa jodowana 1 kg
12,00 NOK
szt.
Sante Pasztet z soczewicą 180 g
Sante Pasztet z soczewicą 180 g
34,00 NOK
szt.
Pamapol Konserwa turystyczna 300 g
Pamapol Konserwa turystyczna 300 g
34,00 NOK
szt.

Warzywko Przyprawa warzywna do potraw uniwersalna 200 g

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 5 dni
Cena: 24,00 NOK 24.00
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]
Producent: PODRAVKA
Kod produktu: 151A-227E4

Opis

Opis produktu

Cechy

nie zawiera: glutenu, konserwantów, bogaty smak warzyw, do zup, do pieczenia, do smażenia, do sosów

Opis produktu

Warzywko wyśmienicie nadaje się do zup, sosów oraz dań mięsnych, rybnych i warzywnych.

Bez dodatku substancji konserwujących.

O marce

Warzywko
Najwarzywniejsze w kuchni

Przyprawa warzywna do potraw uniwersalna

Składniki

sól, warzywa suszone 15,1% (pasternak, marchew, cebula, czosnek, natka pietruszki, pomidory, liście selera, papryka), wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, inozynian disodowy, guanylan disodowy), cukier, hydrolizat białka roślinnego, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, barwnik (ryboflawina)

Informacja dla alergików: patrz na składniki zaznaczone pogrubioną czcionką.

Bez dodatku substancji konserwujących.

Informacja o wartości odżywczej

Wartości odżywcze
  w 100 g:
Wartość energetyczna: 490 kJ/116 kcal
tłuszcz 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
węglowodany 19 g
w tym cukry 15 g
błonnik 3,4 g
białko 6,9 g
sól 67 g

Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).

Informacja o produkcie

Logotypy stron trzecich

Bezglutenowy

Sposób przygotowania, stosowania i warunki przechowywania

Przepisy

Zapiekane kolorowe warzywa

Składniki potrawy: 1 koper włoski, 100 g małych pomidorków, 1 cukinia, 100 g zielonych szparagów, ½ szklanki zielonych oliwek Podravka, 150 g liści szpinaku, 3 jajka, 4 łyżki śmietany, 1 łyżka Warzywka, 3 łyżki masła, 40 g tartego sera, oliwa z oliwek.
Przygotowanie: Koper włoski oczyścić i pokroić na cząstki, krótko podsmażyć na oliwie z oliwek. Cukinię pokroić w plastry. Dodać razem ze szparagami do kopru, zamieszać i lekko podsmażyć. Na koniec dodać przekrojone na ćwiartki małe pomidorki i liście szpinaku. Doprawić Warzywkiem. Śmietanę zmieszać z jajkami i tartym serem. Zalać warzywa, wymieszać i krótko podsmażyć. Przed podaniem posypać natką pietruszki i dodać zielone oliwki Podravka.
Smacznego!

Przygotowanie i stosowanie

Sposób przyrządzania:
Dodać 1-2 łyżki Warzywka na 1 litr wywaru, a do sosów i innych dań według własnych upodobań. Po użyciu Warzywka większość potraw nie wymaga dosalania.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze otoczenia.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium